← #nieuws

Hollandbio verwelkomt Idalia Długosz

,

Het communicatieteam van hollandbio is een lid rijker! Per 5 augustus is Idalia Długosz officieel begonnen als Project Manager Communicatie.   

Idalia volgde de bachelor International Studies aan Universiteit Leiden, met een focus op het Midden-Oosten. Haar passie voor schrijven en een flinke dosis nieuwsgierigheid kon zij daaropvolgend goed combineren tijdens de master Journalistiek en Nieuwe Media. Tijdens deze opleiding heeft Idalia mee gewerkt aan een onderzoek over hoe wetenschappelijk onderzoek wordt gecommuniceerd in de media.  

Na haar start in de communicatie bij International Crisis Group, een NGO in Brussel, combineerde Ida haar interesse in communicatie, storytelling en maatschappelijke ontwikkelingen als social media manager bij de Rijksdienst van Ondernemend Nederland. Ze deed daar veel ervaring op in het communiceren voor verschillende doelgroepen, en nu biedt hollandbio haar een interessante nieuwe uitdaging: het belang van de biorevolutie en de biotech sector bij een breder publiek bekend maken. Idalia gaat hollandbio hierin versterken door verschillende communicatietaken op te pakken. Ook zal je haar af en toe kunnen tegenkomen op onze events.  

“Ik vind het heel boeiend om de biotech wereld beter te leren kennen. Eigenlijk zijn biotech oplossingen al overal te vinden, alleen heeft de gemiddelde persoon dat vaak niet meteen door. Daarom wil ik meehelpen om het verhaal en belang van de sector zo goed mogelijk op de kaart te zetten.” 

Kennismaken? Idalia is te bereiken via idalia.dlugosz@hollandbio.nl, 0610266626 en LinkedIn.